Over ons

Wie waren wij ooit en wie zijn wij nu?

In het kort:
Beginnen en jarenlang bestaan onder de naam Sylvia’s Jazz, vernoemd naar de oprichter van de school, Sylvia Bijdevier.
Van 3 klasjes in BS de Wiekslag op de Wipmolen naar, de vorige studio naast de Tijl uilenspiegel waar we flink zijn gegroeid naar nu  bijna 400 dans-/sportliefhebbers in de 2 danszalen o.l.v. een docententeam van 9 personen in de stijlen Jazz, Jazz-modern, klassiek ballet, streetdance, breakdance en conditie-/krachttrainingen. Dit vind dus in de basis plaats binnen de muren. Maar dat is lang niet alles. Onze dansschool is naast de lessen ook buiten de school actief bij o.a. activiteit,en evenementen, workshops en wedstrijden.
Onze passie voor dans is uitgegroeid tot een school waar inmiddels wekelijk bijna 400 mensen van 2 jaar tot ruim volwassen een bezoek brengen. Bij onze dansschool kun je trainen zo veel je wil, in veel verschillende stijlen en niveau. Hobbymatig omdat je het leuk vind, een hoger niveau met meer uitdaging en verantwoording, of zelfs als vooropleiding om richting een academie te groeien, voor iedereen bieden wij een lesrooster die aansluit op zijn/haar wensen.
De school is, helemaal op de nieuwe locatie, uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor vele leeftijden. Mensen sporten niet alleen. Het is een uitlaatklep, er ontstaan vriendschappen, toekomstdromen en er wordt gelachen en in bijzondere situaties zelfs emoties en gevoelens gedeeld.  Maar, 1 ding blijft centraal staan en dat is dans. Wat zich blijkbaar dus als een heel breed begrip kan uiten.

Sinds 1 juli 2018 is de school overgegaan naar de naam 4 Dance Studio’s. Een veelzijdige naam waarbij alle raakvlakken met dans naar voren komen en afgeleid van de familie Bijde4

Klik hier voor het regelement

Reacties zijn gesloten.